Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Så hett, så zombie.

Så hett.
Så Zombie.
Morgon är det nu.
Skall det pågå hela dagen?




Bunden vers av Mim
Läst 98 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2019-07-26 08:18



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Jag och mina kommentar på din texter!
Du får helt enkelt bara stå ut med att jag tycker att du skriver fantastiskt!
2019-07-26
  > Nästa text
< Föregående

Mim