Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

För stort avstånd...

Du ligger och sover. Nu rör du på dig, och du vaknar. Jag sätter mig nästan vid fotändan av sängen , och ser på något program på datorn. Detta för att min son är på besök, och det endast finns två rum, så på så sätt måste jag komprimettera mitt utrymme en aning. Tänka på vad jag gör, och var. Min son sover också, fast i det andra rummet, där jag brukar skriva på den bärbara datorn. Nu måste jag välja... Vem är det minst chans att jag väcker?
Min särbo, som nu vaknat och som sitter upp, mitt emot mig , i sängen...
Jag vill så gärna pussa honom på munnen, men vet att avståndet oss emellan är för stort.
Jag vet, att; Det enda jag kan göra, är att ge honom en slängpuss,
Och
Jag får en tillbaka.




Bunden vers av Mim
Läst 109 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2019-07-27 06:53



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Mim