Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

SKÖNT ATT SLIPPA?

Skönt att slippa läsa,
skönt att slippa skriva,
bara slappa, jäsa
och en bulle bliva.

Skönt att slippa bråka,
skönt att slippa tänka,
bara slött få åka
ner i sömnens sänka.

Skönt att slippa bry sig,
skönt att slippa orka,
bara trött få ty sig
till sin egen torka.







Bunden vers (Rim) av Ulf Carlsson VIP
Läst 149 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2019-07-30 14:21



Bookmark and Share


    Asta Kass
görbra!
2019-07-30

  Syrran77
Bra insomningstext!
2019-07-30
  > Nästa text
< Föregående

Ulf Carlsson
Ulf Carlsson VIP