Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Kvinnans bröst är mer fascinerande än mannens, men frågeställningen till skaparen av mannen, är ; Varför har mannen bröst? Vad är nyttan med dem? Denna dikt är som ett barn som pillar på sig själv av nyfikenhet, för att få reda på var allt sitter.


Bröstens livshistorik.

Vi får följa ett par bröst, under ett liv.
Hur ser livet ut för personen?
Och vilken roll har brösten i det hela?
Hur ser de ut under resans gång?
Vill någon ens dela med sig?
Eller anses det för personligt?
Fortfarande, vid denna tid?!
Brösten har ju varit med sedan urminnes tider, så Varför, i sådana fall?




Bunden vers av Mim
Läst 107 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2019-07-28 08:26



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Mim