Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

28/7 -19

Ännu en dag bland tusen andra dagar
är denna dag, som blott av nåd oss skänkts.
Vem är då jag, som ynkligt mig beklagar
att inte ens en enda droppe stänkts
på brända människor och beteshagar
och världen inte i ett skyfall dränkts?




Bunden vers (Rim) av Ulf Carlsson VIP
Läst 132 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2019-07-28 21:35



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Ulf Carlsson
Ulf Carlsson VIP