Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Ett givande samtal med oväntat avslut




Mötte en obekant medelålders kvinna
började prata om andra länder

ett land hade vi gemensamt
Kroatien

hon var född och uppvuxen där
jag har varit där på semester

-Jag åker dit varje år
sa hon
och besöker släkt och vänner

-Då behöver du bara boka flygstol
sa jag

-Jag flyger inte
sa hon
jag kör motorcykel


återigen en påminnelse om
att man ser ett ansikte
men inte människan bakom




Fri vers (Fri form) av Marita Ohlquist VIP
Läst 255 gånger och applåderad av 22 personer
Publicerad 2019-07-29 11:40



Bookmark and Share


    Peter Söderqvist
Klokt och insiktsfullt.
2019-08-08

  Lars Hedlin
Vad fint insiktat!
2019-08-06

  lila fjäderblomman VIP
Fint!
2019-08-03

  Ezmeralda VIP
Wow, säger jag vilken kvinna.
Det syns inte utanpå hur vi är och vad vi gör.!


2019-08-03

  Olof Lagerhorn VIP
Insiktsfulla ord kring att vi är
så mycket mer än vårt yttre.
2019-07-31

    ej medlem längre
Gillar innehinnehållet skarpt.
Motorcykeln var en cool vändning.

2019-07-31

  Kungskobran VIP
Fråga mig inte vad jag gör
fråga mig vem jag är
2019-07-30

  Gunnel Eriksson VIP
Ja man har förutfattade meningar.
Bra att samtalet fortsatte så att du
fick veta hur hon tog sig fram.
Bra berättat.

2019-07-29

  Lehva VIP
Vilken härlig knorr på din fina text.
2019-07-29

    Elisabeth Nilsson VIP
Ja, man kan verkligen bli överraskad! Allt är inte alltid som man tror.
2019-07-29

  Sommarina VIP
Wow.
2019-07-29

  Maria Sundelin VIP
Så kan det bli
Kramar
2019-07-29

  Lottie Ålhed VIP
Bra skrivet om detta med att tro sig veta....

2019-07-29

  alicja lappalainen VIP
hoppas hon använder hjälm
2019-07-29

  MALVAA VIP
yes så är det att man ser ett ansikte
men inte människan bakom
2019-07-29

  Öknens Ros VIP
En modig kvinna.
2019-07-29

  Annaemi VIP
Underbart, vilken bild av livet!
2019-07-29
  > Nästa text
< Föregående

Marita Ohlquist
Marita Ohlquist VIP