Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

- Bara lite halvt

Jag skäms över mig själv,
inte lika mycket här och nu,
som jag gjorde där och då,
jag pratar utan ljud, med skakande läppar,
du lyssnar,
till min tystnad ,
kanske är det därför,
gamla minnen vaknar till liv.




Fri vers (Fri form) av Ewelina Mann
Läst 107 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2019-07-29 15:42



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Ewelina Mann
Ewelina Mann