Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Saknar dig!

Jag saknar hjärtat jag en gång ägde.
Jag saknar känslorna jag en gång hade.
Jag saknar ditt leende.
Jag saknar allt jag har förlorat men mest av allt så saknar jag din värme.




Fri vers av Tearsfromthesunrise
Läst 239 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2019-07-30 00:30



Bookmark and Share


  danne //
Fin berättande form..
2019-07-30
  > Nästa text
< Föregående

Tearsfromthesunrise