Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Vem är jag?

Jag har haft på mig en mask så länge att jag inte känner igen vem som är den sanna jag. Vad är värklighet och vad är personen jag låsas vara. Det ända varje del av mig kan komma överens om att jag inte längre orkar bära några. Men hur kan jag börja ta av leendet och stänga ute skrattet. Hur kan jag torka bort glädjetårarna när jag inte vet om det är jag som försvinner. Mitt hjärta har fallit ihop och min själ har lämnat mig så hur kan jag hitta mig själv igen.




Fri vers av Tearsfromthesunrise
Läst 209 gånger
Publicerad 2019-09-11 02:32



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Tearsfromthesunrise