Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

vår verklighet

Hopp är för de som inte har sätt mörkret.
Glädje är för de som inte ser verkligheten.
Det är dags för mänskligheten att se att vi är våran undergång,
om vi inte börjar göra en ändring.




Fri vers av Tearsfromthesunrise
Läst 358 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2019-07-30 22:23



Bookmark and Share


    Lena Staaf VIP
Ja vi måste måste!! Men det kommer inte att bli lätt.
2019-08-09

  danne //
Känns väldigt svårt
då människa ställer sådana
krav normbyggare prestige som glittrar
värderingar som i många fall har med
ekonomiska faktorer än (välmående) för du måste i regel vara frisk för att få vård etc..
Vi är inte intresserad helt enkelt att rädda något , när vi ändå vänder ryggen åt varandra - så i det stora hela kan vi lika gärna dö ut..
Det är ett fint budskap . brandtal du kommer med dock är det tyvärr för sent ..
2019-07-30
  > Nästa text
< Föregående

Tearsfromthesunrise