Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Definition.

Jag definierar.
Med andra ord...
Jag målar eller ritar något i mitt skissblock.




Bunden vers av Mim
Läst 116 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2019-07-30 07:57



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Hade en kollega som antecknade med hjälp av snirkliga mönster!
I dina texter hittar jag folk jag nästan glömt bort!
2019-07-30

  danne //
Kreativitet Mim som både växer å sjunker.
2019-07-30
  > Nästa text
< Föregående

Mim