Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
om att medvetet förhålla sig


Blomman är i mig

Och idag regnar det lite
Och idag känner jag ångest ändå när nyheterna rullar sina käkar
Och hoppfullhet är ett arbete som handlar om medvetet fokus
Och inatt jag drömde huset var av fjärilars vingar sammanfluget
Och väggarna var hjärtslag
Och full av hopp som en treåring på sina första skidor önskar jag att jag vore
Och en konstnär tar snart sin penna följer med suget innåt
Och blomman är i mig och jag omsluten är




Fri vers av Magdalena Eriksson VIP
Läst 298 gånger och applåderad av 8 personer
Publicerad 2019-07-30 11:07



Bookmark and Share


    Lena Söderkvist VIP
Stämningsfull poesi, läsaren tas med in i texten. Här finns utrymme till att känna och andas.
2019-08-07

  Respons VIP
Kanske är hoppet att omslutas av kreativitetens blomma och skapa något som håller ångesten borta. Fint formulerat!
2019-08-03
  > Nästa text
< Föregående

Magdalena Eriksson
Magdalena Eriksson VIP