Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

2019-07-30

I morron är det sista juli
och se´n blir de´ augusti,
som det kan finnas mycke´ kul i
men mycke´ mindre tröst i...




Bunden vers (Rim) av Ulf Carlsson VIP
Läst 151 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2019-07-30 22:12



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Ulf Carlsson
Ulf Carlsson VIP