Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
uhm. enminutdikt.


Salta andetag

Och så smackade du prövande
med tungan i gommen,
för att riktigt känna smaken,
precis som vinälskare gör.

Men det var inte alls sött älskling,
(det var salt)

Medan du drack dig berusad av lycka,
tog jag prövande ett andetag,
för att se om jag gick sönder.

Vi hade nog kunnat andas tillsammans,
men jag avskyr din andedräkt




Fri vers av JULLE
Läst 321 gånger
Publicerad 2006-06-27 20:47



Bookmark and Share


  Marta
Du skriver inte dåligt, jag fattar känslan och känner väl igen den. Men det hade nog varit bättre om du använt de smaker som man kan tänka om just vin (surt, torrt, bittert). Parentesen är absolut överflödig.

Jag förstår att dikten är en enminutdikt men den hade förtjänat två minuter till för sammanhangets skull. Så pass bra är dina bilder men så pass lite begriper jag.
2006-06-27
  > Nästa text
< Föregående

JULLE
JULLE