Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Beskriver kärlek på kort avstånd men med långt mellanrum


1797

Inne i kärleken,
under täta
dimslöjors hemlighet,
ska jag berätta,
det som ingen vet.

Stjärnorna på himlen
viskar tydligt nu,
den som inte lyssnar
är du.
Sedan 1797.

1797
Året då allt hände,
1797
Året då allt vände.
1797
Året då jag älskade dig.
Året då du aldrig upptäckte mig.

1797
Länge har jag undrat nu
om det var jag och du
år 1797?




Fri vers av JULLE
Läst 451 gånger
Publicerad 2005-01-21 22:57



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

JULLE
JULLE