Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Syster


I smyg

Kom
göm dig bredvid mig
såsom jag
har gömt mig i din skugga.

Kom syster
dansa med mig
så som jag har gjort
i skenat av dig.

Kom nu
var inte blyg
vi kan ha trevligt
bara i smyg




Fri vers av JULLE
Läst 391 gånger
Publicerad 2005-01-22 20:42



Bookmark and Share


  Kramiz
jättefin
2005-01-29

  karenina VIP
mysig, gillar denna!
2005-01-23
  > Nästa text
< Föregående

JULLE
JULLE