Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
En positiv text :D


världen, JAG lever

JAG ska leva,
leva upp till varje andetag
Leva upp till varje dag.
Jag SKA leva,
leva för varje slag mitt hjärta slår,
för alla som kommer och går.
Jag ska LEVA,
För regnet för solen för månen,
för väckarklockan och telefonen.
JAG SKA LEVA,
så att världen märker mig,
jag ska leva mitt liv.




Fri vers av JULLE
Läst 433 gånger
Publicerad 2005-01-20 21:08



Bookmark and Share


    Bodil Sandberg
Såååå härligt det är att läsa dessa rader av dig - du skriver så som man känner sig ibland och just då mår man såååå underbart bra.Man blev glad av denna dikt.Tack från BodilBosteseSandberg-05
2005-01-20

  JULLE
ska bara kolla
2005-01-20
  > Nästa text
< Föregående

JULLE
JULLE