Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Satkonas Bländverk

 

I tärd gammelbygd
elixir av häxebrygd
åter i samma recept
fördömelse ut släppt

lömsk trollpacka ler
nöjd då fanstyg sker 
konsekvenser i skiter
svador hörs fult biter

häxan smider ränker
hånfull av spe tänker
besvärjelse på rabbla
i kluven tunga babbla

dock i motgift krafter
immuna kittels safter
styr lots hagga på tur
hemåt Blåkulla i retur

 

 




Bunden vers (Rim) av Bodingen VIP
Läst 127 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2019-08-17 10:36



Bookmark and Share


  Öknens Ros VIP
Tacksamt tema att rimma om, snyggt diktat och uppställt.
2019-08-17
  > Nästa text
< Föregående

Bodingen
Bodingen VIP