Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

VISST NAPPAR DET! - tanka

Huvudet på skaft

morgonpigg storfiskare

hägern på bryggan

spanar av vattenyta

fiskar efter frukostmat




Bunden vers (Tanka) av Elisabeth Nilsson VIP
Läst 268 gånger och applåderad av 15 personer
Publicerad 2019-08-01 18:14



Bookmark and Share


  Lars Hedlin
Gillas!
2019-08-06

  Anya VIP
Hägrar är så fina. fint fångad naturupplevelse.
2019-08-04

  Niliboy
Rolig!
2019-08-04

    Lena Staaf VIP
Pigg och målande morgondikt!
2019-08-01

  Öknens Ros VIP
En duktig fiskare, den stolta hägern.
2019-08-01

  Rise Little One
Jag hänger med gärna ;)
2019-08-01
  > Nästa text
< Föregående

Elisabeth Nilsson VIP