Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Tupplur

Sandbadar
arbetsmarknadens
tröstlösa vara
jakten på ännu en
semester värper
nya utmaningar
mannens studier
gamla insikter
jämnmulet, torka
hundkärleken
inflammerad
frihetsångest
under permissionen
arbetstvångets boja
åldersnoja
skitiga fotsulor
nageltrång
flyktrörelse
rynkburen
nyväckta
grönsaker
kläcks




Fri vers av Karinw
Läst 185 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2019-08-01 09:01



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Karinw
Karinw