Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Känning

 

 

gräset vått efter fuktig natt

grådaskig himmel skymmer dagen

rabarberns blad börjar vekna

försmak av höstens inträde

en sommarmånad kvar

väntar solens återkomst




Fri vers av Öknens Ros VIP
Läst 126 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2019-08-01 09:32



Bookmark and Share


  Bodingen VIP
Kräftor och surströmming icke att förglömma
2019-08-01

  Ewa-Britt Nilson VIP
Vått och grått
kanske för att
få till det bättre
där nå´n har sått...

2019-08-01
  > Nästa text
< Föregående

Öknens Ros
Öknens Ros VIP