Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Inga gränser

 

 

vem orkar vara seriös

eller vara religiös

när livet leker

och någon smeker

 

din nakna hud

väckt av ljud

av kärlekens röst

som ger själen tröst

 

hunger som kräver sitt

den vildas galna ritt

målet är en hög peak

han är ett fucking freak

 

kärleks heta låga

ack, ljuva plåga

gör henne saligt skön

så även hans kön

 

 

 

 




Bunden vers (Rim) av Öknens Ros VIP
Läst 142 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2019-08-01 11:28



Bookmark and Share


    Lena Staaf VIP
Inga onödiga omskrivningar här! Varmt och sinnligt.
2019-08-01

  Kungskobran VIP
Skön är kans kropp
men bäst av allt hans ......
2019-08-01

  Bodingen VIP
Jäpp, det ska vara fart i sänghalmen
2019-08-01
  > Nästa text
< Föregående

Öknens Ros
Öknens Ros VIP