Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Uppmärksamt sken.

Han tar kort och gott en ficklampa, och bländar mig.
Jag uppmärksammar mitt Jag i skenet.
Hur känslig jag är , för just det ljuset!
Sektorn är på, och allt jag vill säga är; -Stäng av ljuset.




Bunden vers av Mim
Läst 98 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2019-08-02 07:58



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Alla din texter idag; fina, kluriga!
Och jag gillar hur du rör dej "mellan stort och smått"! Hur du blandar!
2019-08-02
  > Nästa text
< Föregående

Mim