Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


RÄV

Räven är bra på att visa sitt snälla ansikte

medan rävsveket står bakom sin ängel-sida

Hycklaren är bästa bild av en riktig räv

Den räven kan vara så nära som möjligt


Paradoxen att ingen upptäcker hen


Bara en kan göra det

Alltså den som lider mest av hen

Känner du igen denna räv?




Fri vers av MALVAA VIP
Läst 245 gånger
Publicerad 2019-08-02 14:01



Bookmark and Share


  Marita Ohlquist VIP
Ja, dessvärre!
2019-08-04

  danne //
jo de gör man nog
2019-08-02
  > Nästa text
< Föregående

MALVAA
MALVAA VIP