Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Dubbel betydelse ll

slående lik -
zombiefilm och
morgonkaffekön

(lättare dubbel betydelse denna gång?)




Fri vers (Fri form) av Birk Andersson
Läst 317 gånger och applåderad av 9 personer
Publicerad 2019-08-02 14:37



Bookmark and Share


    Lena Staaf VIP
Filmen och kaffekön påminner om varandra. Men kanske också zombierna slår de döda (liken). Knäppt, men zombierna är väl lite knäppa?
2019-08-02

  Nanna X
En Plants vs Zombies till morgonkaffet? Det är inte en lösning på den dubbla betydelsen, bara en rekommendation!
2019-08-02

  Gunnel Eriksson VIP
Kanske för lätt.
2019-08-02

    Askanden
aha-känslan är så skön. man känner sig smart när dubbelheten är utklurad.

med din begåvning borde du satsa på trippel betydelse härnäst. så känner vi oss ännu smartare om vi ror det i land.
2019-08-02

    ej medlem längre
stående lik
2019-08-02

  Per Drysén
Utan morgonkoffeinet fungerar inte de beroende
2019-08-02

  Kungskobran VIP
Jag är en Zombie ja
dricker kaffe varje da
med alla andra som ser ut som ja
2019-08-02

  Öknens Ros VIP
Man kan inte skilja på vilka som är zombies eller vilka som står i kaffekön.
2019-08-02
  > Nästa text
< Föregående

Birk Andersson
Birk Andersson