Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Observationer från en takbar

 

Den vackra, korta klänningen 

Den lena huden 

Det långa, blonda, smått lockiga håret 

De fylliga läpparna 

Den perfekta, vältränade kroppen 

Den snygga tatueringen 

Men det enda jag ser 

Är det som ligger under 

Den släta ytan - 

Ångest inuti varenda liten cell 

 




Fri vers (Fri form) av Onomatoprofet VIP
Läst 123 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2019-08-04 10:48



Bookmark and Share


  Gunwale VIP
Du har tydligen en mycket bra iakttagelseförmåga!
2019-08-04
  > Nästa text
< Föregående

Onomatoprofet
Onomatoprofet VIP