Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Val - Haiku

 

 

en ros för kärlek

en tistel är för hatet

vilken väljer du




Bunden vers (Haiku) av Öknens Ros VIP
Läst 165 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2019-08-03 10:21



Bookmark and Share


  Ewa-Britt Nilson VIP
R os så klart
o avsett art
S jälvklart!
2019-08-03

  Per Drysén
Ibland väljer man rosen men får tisteln
2019-08-03

  överlevaren VIP
En tänkvärd text...självklart rosen!
2019-08-03
  > Nästa text
< Föregående

Öknens Ros
Öknens Ros VIP