Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Ett konstant offer för omständigheter

Undrar ifall hon ligger i din 120-säng inatt
och känner sig snygg i kladdiga svarta spetstrosor
orgasmlös men nöjt inbillandes att intimitet ändå är målet
tills hon ser din mobil lysa upp rummet med mitt namn
som den gör då och då

Undrar ifall hon
när hon gått hem några timmar senare
spenderar timmar med att noga granska
mitt ansikte och kropp på sociala medier
och sedan skickar väl utvalda screenshots till ett par tjejkompisar
för att rättvist avgöra ifall jag är söt
åtminstone ifall jag är sötare än henne
för att sedan färga håret i exakt samma blåsvarta nyans som mitt

Undrar ifall hon vet
att han fortfarande ringer mig ibland
för att höra om jag behöver flytthjälp
eller vill diskutera Asap Rocky, Black Mirror, gå på bio, bli kär i honom igen

Undrar ifall hon tror ni är ihop nu
ungefär som jag brukade göra
när vi var kära
eller vad ni nu var

Tills du spelar förvånad
och lustigt nog verkar drabbas av plötslig minnesförlust
och förblir den enda människan jag vet
som verkar helt oskyldigt förbipasserande till sitt eget liv.




Fri vers av glitterflicka
Läst 259 gånger och applåderad av 11 personer
Publicerad 2019-08-03 10:58



Bookmark and Share


  Flisan
''Tills du spelar förvånad
och lustigt nog verkar drabbas av plötslig minnesförlust
och förblir den enda människan jag vet
som verkar helt oskyldigt förbipasserande till sitt eget liv.''

Perfektion!
2019-08-10
  > Nästa text
< Föregående

glitterflicka