Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Sola

 

 

sommaren hade drag av höst i vindarna. hon kunde inte längre sola naken i trädgården,  då det var för kyligt i luften. hon älskade den varma solen och att bli gyllenbrun på kroppen. visst, faran för hudcancer fanns där men hon ignorerade den, hon hade inte kännt några tecken på att hon drabbats. de sista dagarna i augusti kom värmen tillbaka, hon välkomnade dem med glädje. hon njöt av värmen och att sola naken, hennes trädgård var väl insynsskyddad, ingen kunde se in. hon blev snart brun, spegelbilden visade en brunbränd kropp med kurviga former, hon log nöjt mot spegelbilden.




Prosa (Kortnovell) av Öknens Ros VIP
Läst 144 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2019-08-03 11:19



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Öknens Ros
Öknens Ros VIP