Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Karin

Efter jobbet lägger du dig raklång på schäslongen
Det låter som snarkningarna drar dig mot döden
Sedan ställer sig musiken i vägen
I väntan på datorn mobilen och TV:n
Jag bor i ett väntrum
Ingen puss när du kommer och ingen puss när du går
Jag kan inte stoppa likgiltighetens flöde
Det är som att hindra en bäck med bara händerna

Nu efteråt
tänker jag
att vi skulle grävt ned
de där snarkningarna
i jorden
Sedan skulle vi gått
tillsammans
ut ur lägenheten
hand i hand
mot havet
mot den nedåtgående solen
Det kalla salta vattnet
skulle väckt dig
Det kalla salta vattnet
skulle gjort
mig synlig
för
dig
igen




Fri vers (Fri form) av Respons VIP
Läst 154 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2019-08-03 19:03



Bookmark and Share


  Kungskobran VIP
Oj vilket öde
2019-08-04
  > Nästa text
< Föregående

Respons
Respons VIP