Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

In Italy

Rome
roman & romantic
my ancient feet

Pantheon
goosebumbs all over
recognition

all the beauty
overwhelming
my senses

finally
someone speaks english
i'm italian




Bunden vers (Haiku) av lila fjäderblomman VIP
Läst 216 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2019-08-03 21:56



Bookmark and Share


  Lars Hedlin
Väldigt fint!
2019-08-06

  Marita Ohlquist VIP
Upplevelser att spara i långtidsminnet!
2019-08-04

  Blomma-Stjärna VIP
Se Rom och sedan dö - har du hört det talesättet? Men du kom att leva upp än mer - som att få gåshud "in ancient Pantheon"!
2019-08-03
  > Nästa text
< Föregående

lila fjäderblomman
lila fjäderblomman VIP