Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Alingsås

Karin Boye sittande i Gud Moders vänstra knä
och Jonas Alströmer sittande i Gud Moders högra knä
roade sig tillsammans natten mellan den 3 och 4 augusti
med att byta ut alla varor på ICA Maxi Alingsås
med alla varor på ICA Köping och ICA Lindesberg
Dagen efter drabbades personalen
av förvirring och frustration
ICA-handlare Sten Bengtsson i Köping
grät sig till sömns och hade därefter
ett allvarligt samtal med sin fru
Ingen annan märkte någon skillnad
Jonas tyckte att det var roligast
att leka med King Edward och Bintje
medan Karin var mest koncentrerad kring vägen
Gud log i mjugg och funderade på nästa äventyr




Fri vers (Fri form) av Respons VIP
Läst 181 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2019-08-04 03:46



Bookmark and Share


  Anya VIP
Tycker om mixen av humor och allvar.

2019-08-04
  > Nästa text
< Föregående

Respons
Respons VIP