Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Attribut

 

 

det blivit mode hos tjejer

grymma häftiga grejer

 

ja, nu ser de ut som stjärnor

de blir säkert häftiga tärnor

 

de gör blicken klar och intensiv

hon kommer att bli så attraktiv

 

de fladdrar med fransar så långa

vill alla männen fånga

 

överdimensionerade fransar

finns även hos transor

 

Hollywoods stjärnor såna bär

absolut till varje premiär

 

unga tjejer vill kvinnor vara

inte på barndom spara

 

 

 

 

 

 




Bunden vers (Rim) av Öknens Ros VIP
Läst 108 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2019-08-04 11:14



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Öknens Ros
Öknens Ros VIP