Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Du sa mycket

Du sa mycket,
jag lyssnade inte…

Förlåt…

Jag var upptagen med att lyssna på det du inte har sagt...




Övriga genrer av Mayssa
Läst 233 gånger och applåderad av 10 personer
Publicerad 2019-08-04 15:29



Bookmark and Share


  MALVAA VIP
det farligaste är det som han inte sagt ;)
2019-08-04

    Askanden
träffande
osagt kan överrösta det mesta

2019-08-04
  > Nästa text
< Föregående

Mayssa
Mayssa