Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Gåvan

Snälla pappa
ge mig inga böcker
på min födelsedag
inga resor
inga upplevelser
inga spa-bad
Jag är så fruktansvärt upptagen
av min pojkvän
mina studier
mina vänner
och mitt arbete
Ge mig av din kärlek
friheten att vara tillsammans med andra
på mitt eget sätt
långt långt borta
från din starka
och tydliga närvaro




Fri vers (Fri form) av Respons VIP
Läst 165 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2019-08-05 00:57



Bookmark and Share


  Mats Edin VIP
Befriande text
2019-08-07

  Kungskobran VIP
Dagen kommer när föräldrar måste kasta loss från sina barn
2019-08-05
  > Nästa text
< Föregående

Respons
Respons VIP