Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Myosotis scorpioides - möter Guds Gissel

Från Kirgisiens stäpper, jag härstamma!
Men det gör Dig, detsamma.

Jag hör din nål falla.
När Kirgisiens stäpper, mig befalla.

Jag, utsätter dig, för mig.
Du, lika bedårande som förgätmigej.

Du fruktar Attila.
Trots att han aldrig velat illa.

För det finns en plats, bortom rätt och fel.
Möt mig där.




Fri vers av Bishkeks söner
Läst 344 gånger och applåderad av 11 personer
Publicerad 2019-08-05 12:41



Bookmark and Share


  silkesinne
Rumi :)
2020-12-06

    Pandelume
Vad har Attila med Kirgisien att göra?
Ett anakronistiskt haveri.

Ingen applåd.
2020-08-30

  SatansSon VIP
ett masterpiece.

2019-09-13

    Askanden
hunnern attila
fick världen att blöda
dog själv av en simpel näsblödning

stäppens barn
hjärnsläppens barn

myosotis vann
attila försvann
2019-08-05

    Lena Staaf VIP
Fint rimmat! Undrar: Varför Kirgisien?
2019-08-05

  SatansSon VIP
gillar inte rimmad poesi.
2019-08-05
  > Nästa text
< Föregående

Bishkeks söner