Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Koose Veerappan död

Du kom.
Du segrade.
Men vinsten, saknade värde.






Fri vers av Bishkeks söner
Läst 205 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2020-03-08 13:57



Bookmark and Share


    Lena Staaf VIP
Intressant text! Jag tolkar det som att det vi gör och har gjort mot naturen slår tillbaka mångdubbelt mot oss. Att vi måste rannska oss själva. Och med "kast och kastlösa" tänker jag på orättvisorna i världen och att de fattiga människorna drabbas hårdast av klimatkatastroferna.
2020-03-08

    Askanden
kose med kåsa
flyr sin kos
hack i häl polishunds nos

kose med gevär
ett elände ett besvär

skottet brann hjärteblod rann
banditen han försvann
2020-03-08

    Askanden
du förlorade ditt liv
men du vann
beryktelsen

nu sticker du ut
bland miljarden
2020-03-08
  > Nästa text
< Föregående

Bishkeks söner