Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Bara vara kompis

 

 

hon vet så väl

hans blick när han ser på henne

hans sätt att böja sig fram

och prata med henne

hans kroppsspråk avslöjar

att allt han vill

är att få äga henne

att få älska henne

 

hon tycker han är schysst

har ett härligt skratt

kan prata om allt

drömkompisen

hans kroppsspråk 

tolkar hon som intresse

men hon är inte intresserad

av honom sexuellt 

han är en vän, en kompis

 




Fri vers av Öknens Ros VIP
Läst 116 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2019-08-06 09:56



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Öknens Ros
Öknens Ros VIP