Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Avsked - Haiku

 

 

ur mitt liv du gick

du hade säkert ett skäl

det var inte jag




Bunden vers (Haiku) av Öknens Ros VIP
Läst 135 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2019-08-06 10:06



Bookmark and Share


  överlevaren VIP
Vemodig text....berör!
2019-08-08

  Per Drysén
Sorgsen övergivenhet
2019-08-06
  > Nästa text
< Föregående

Öknens Ros
Öknens Ros VIP