Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Knark

 

 

tonvis med knark de smugglar

nej, de är inga mugglare

 

vill förslava alla människor 

bryta ner deras viljor

 

pengar de tjänar värre än gräs

ibland de begår någon fadäs

 

men inget hindrar dem fortsätta

ingen tänker heller berätta

 

ibland vanligt folk är kurirer

för pengar de gör turer

 

gömmer knark på alla möjliga ställen

i kläder, väskor, i magen, i fällen

 

knarkkungarna bryr sig inte ett skvatt

de betalar heller ingen skatt

 

vad bryr sig de om människors beroende

de skor sig på deras beteende

 

kampen mot droger synes hopplös

när tillgången på produkten är kopiös

 

är mänskligheten så fylld av livsleda

man knarkar för att orka leva

 

sorgligt är att se knarkets följder

det skördar offer för man döljer

 

vad människor dör av

tabu, det är ja

 

langare och knarkkungar skrockar belåtet

medan pengarna flödar in i kassaskåpet

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 




Bunden vers (Rim) av Öknens Ros VIP
Läst 140 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2019-08-06 11:54



Bookmark and Share


  Kungskobran VIP
Staten tjänar miljarder på spritförsäljning
2019-08-06
  > Nästa text
< Föregående

Öknens Ros
Öknens Ros VIP