Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

En liten låga!

I den djupaste skuggans skugga

Döljer sig det mörkaste mörker

 

Men trots detta finns där ett hopp

Längst där inne brinner en liten låga

 

Obemärkt av det omgivande mörkret

En florstunn låga fladdrandes ljumt

 

En plötslig bris av känsla briserar

Allt ljus expanderar 0ch insuper allt svart

 

Åter igen är ljuset starkt

Skuggorna reduceras till svag siluett

 

Den eviga rundgången tar åter sin början

Livets har fötts…

 

 

 Copyright" (©) Lars Krister Hedlin  2019-08-06




Fri vers av Lars Hedlin
Läst 367 gånger och applåderad av 16 personer
Publicerad 2019-08-06 14:41



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Vilken liten pärla, som skrimrar av hopp och ljus!
2019-08-21

  Margit Grell
Hoppet en bärande kraft!
2019-08-20

  Maria Sundelin VIP
Håll fast vid det
2019-08-13

  DavidM VIP
Det är så filmiskt berättat. Stegringen, kontrasten, växelspelet. Väldigt snyggt skriftat.
2019-08-10

  Anya VIP
Fin infallsvinkel. Jaa ljus är starkare än mörkret...tänker jag.
2019-08-09

  Maj-Lis VIP
Vackra tankar
2019-08-08

  Alysse VIP
En text fylld av livets brinnande låga
som ger oss ljus och glädje
Hoppet som aldrig dör
2019-08-07

  Marita Ohlquist VIP
Bra skrivet om livet och kärleken!
2019-08-07

  annapoem
Odödligt är hoppet och kärleken!
2019-08-07

  Rise Little One
Fantastisk berättelse!

2019-08-07

  anits VIP
Mycket vackert!
2019-08-06

  WyS VIP
Ljuset övervinner alltid mörkret... en fråga om tid. De går alltid hand i hand.
2019-08-06

  Jörgen Jalmo
Fint Lars!
2019-08-06

  Ewa-Britt Nilson VIP
Bra att få se
Bra att få va´ me´
Bara det ett under
att det en kan ske...

2019-08-06
  > Nästa text
< Föregående

Lars Hedlin
Lars Hedlin