Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

När allt kommer omkring

 

 

 

det är inte bara de stora händelserna som människor pratar om

det är det vardagsnära, det igenkänningsbara som berör

händelser att kunna referera till det egna livet

både i det lilla och det stora




Fri vers av Öknens Ros VIP
Läst 150 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2019-08-06 16:13



Bookmark and Share


  Kungskobran VIP
Det underbara skvallret som håller samtalet i gång
2019-08-08

    Lena Staaf VIP
Jo - fast jag tycker nog att det är både ock' .
2019-08-06
  > Nästa text
< Föregående

Öknens Ros
Öknens Ros VIP