Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

- Törstig

Letar kärlek,
utanför glaset,
ovanför glaset,
bakom glaset,
under glaset

genom allting,
osynligt, alltid,
aldrig neutralt.

Jag önskar att min mun skulle kunna prata,
jag vill så gärna berätta att jag älskar dig.




Fri vers (Fri form) av Ewelina Mann
Läst 112 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2019-08-06 23:01



Bookmark and Share


  Kaptenlöjtnant
Och vissa finner den i glaset..
2019-08-07
  > Nästa text
< Föregående

Ewelina Mann
Ewelina Mann