Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Saknar

 

 

du saknas mig min vän

säg, när kommer du igen

det är så tomt och tyst

jag tycker ju du är schysst 

vad än orsaken är 

jag önskar du vore här




Bunden vers (Haiku) av Öknens Ros VIP
Läst 186 gånger och applåderad av 11 personer
Publicerad 2019-08-07 10:52



Bookmark and Share


    ej medlem längre
bra rim
2019-08-07

  MALVAA VIP
längtar efter en sann vän
2019-08-07

  Cikoria Blå VIP
Bra rim.
Enkel och lätt att ta till sig.
2019-08-07

  Per Drysén
Tomhetens längtan
2019-08-07

  Marita Ohlquist VIP
Berörande och längtansfullt!
2019-08-07

  danne //
väcker åtrå
dessa ord
när regnet
klapprar mot
plåttaket smattrar
som ett kulregn
Öknens ros
dropparna som
faller bär
kanske med
sig förhoppningar?
2019-08-07
  > Nästa text
< Föregående

Öknens Ros
Öknens Ros VIP