Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Din utflykt

Min blick föds i vårens färger
Vem målar ljus i nattens efterbörd
Kanske är det du för du har ju dina egna åsikter om
hur man förändrar verklighet att överensstämma
kanske inte med din religion för den är lik min utan
din uppfattning om din verklighet
som är helt annan än min

Du svärmar samman med barn
som leker på trottoaren
och fortsätter ut någonstans bland
åkrar och moar
Allt för att du inte vill uppleva det heltäckandet mörker
som öppnas i både din och min sinne




Fri vers av Lennart Andersson
Läst 107 gånger
Publicerad 2019-08-07 11:08



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Lennart Andersson