Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Tvång

 

 

 

han gav henne ett guldhalsband

trädde det runt hennes hals

hon kände det som ett koppel

att veta sin plats

han såg belåtet på henne

hon log ansträngt

 




Fri vers av Öknens Ros VIP
Läst 201 gånger och applåderad av 8 personer
Publicerad 2019-08-08 12:27



Bookmark and Share


  Peter Olausson VIP
Bra text, om något så bedrövligt, detta att försöka köpa en annan människa. Kedjor är kedjor, om än de är av guld.
2019-08-08

    Elisabeth Nilsson VIP
En mycket bra text, med flera bottnar.
2019-08-08

  Kungskobran VIP
Köpt lojalitet förekommer hela tiden i alla sammanhang
2019-08-08

    Lena Staaf VIP
Fint skrivet på få rader av mannens behov av att binda kvinnan till sig med hjälp av sin ekonomiska överlägsenhet.
2019-08-08
  > Nästa text
< Föregående

Öknens Ros
Öknens Ros VIP