Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Hjärntvätt - Haiku (svit)

 

 

 

det skrubbas och gnos

nya åsikter ska in

ut med det gamla

 

fyll det tomma med

energiskt nötande ord

med nya känslor

 

den nya människan

anpassad till ny värld är

formad efter mall

 

ack du sköna värld

vad mänskan åstadkommit

framtidens mardröm




Bunden vers (Haiku) av Öknens Ros VIP
Läst 117 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2019-08-09 11:16



Bookmark and Share


  Birk Andersson
no storm
after wash
of brain
2019-08-09

    Lena Staaf VIP
Intressant text som leder till eftertanke. Ja, kampen om orden och tänkandet är redan i full gång.
2019-08-09

  Per Drysén
Hjärnspöken sitter hårt
2019-08-09

  danne //
Aj aj det där låter verkligen hopplöst;)
är det verkligen så det bådar för framtiden
2019-08-09
  > Nästa text
< Föregående

Öknens Ros
Öknens Ros VIP