Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Reflektioner

 

 

i livet man ofta blir sviken

så också lika besviken 

 

men inget att gråta över

har man bara vad man behöver

 

så kommer man över det mesta

schyssta är nog de flesta

 

och det är väl tur ändå

att man oftast kan lita på

 

människors löften och hedersord

den enda art på denna jord

 

som sådant kan lova

det är en sådan gåva

 

det mörka vill jag glömma 

långt in jag tänker gömma

 

oförrätter, slag och hån

för jag är ju Nån

 

 

 

 

 




Bunden vers (Rim) av Öknens Ros VIP
Läst 149 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2019-08-09 12:27



Bookmark and Share


  Kungskobran VIP
Älta är ett problem
för var och en
som lider av denna plåga
men ta tag och våga
kasta den överbord
men det krävs mycket mod
2019-08-09

    Lena Staaf VIP
Ja det går att glömma och stuva undan men lätt är det inte!
2019-08-09
  > Nästa text
< Föregående

Öknens Ros
Öknens Ros VIP