Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Bastion

 

Ingen skulle lyckas

Inta min bastion

Den var ogenomtränglig 

Med höga murar

Och samlat försvar 

 

Men hon hittade ett kryphål

Och tog sig in 

Avväpnande mig

Tog mig till fånga 

Jag lyckades fly

 

Nu bygger jag en ny fästning 

Med taggtråd och spjutspetsar 

Men vad är det för mening

Med det egentligen 

 För nån gång måste jag 

Ge mig ut utanför murarna

 

 




Fri vers (Fri form) av Onomatoprofet VIP
Läst 177 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2019-08-09 17:08



Bookmark and Share


  Trollbunden
Stor igenkänning på det där med att kärleken dyker upp när man verkligen inte vill. ;) Det är bara att kapitulera. Du är redo när du inte söker, tror jag. Så var det för mig iallafall.
2019-08-12

    Tidsljus
Andra dukar upp ett fint bord, har öppen dörr och bjuder till

Hon vägrar ändå dyka upp

Din sits är inte så pjåkig
2019-08-10

    Lena Staaf VIP
Ja vi är så rädda för att bli sårade att vi inte vågar blotta vårt innersta. Med tomhet och saknad som följd.
2019-08-09
  > Nästa text
< Föregående

Onomatoprofet
Onomatoprofet VIP