Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Vandra på bättringsvägen...


NAKEN

Finns den som i all sin "nakenhet",
- törs visa vem hen är, berätta om
sin "sanning" med rumpan bar...
tvivlar starkt - om så är fallet, så
är hen på "bättringsvägen" och får
skörda vad som nu såtts...

Frågan kvarstår dock; - var finns den
vägen som benämns bättringsvägen?




Fri vers (Modernistisk dikt) av Johanne Rydgren Rilje
Läst 148 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2019-08-09 17:12



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Johanne Rydgren Rilje
Johanne Rydgren Rilje